Här kan du läsa om hur vi samlar in, behandlar och delar med oss av dina personuppgifter.

GDPR

Den 25 maj 2018 blev gamla personuppgiftslagen (PUL) ersatt av datatskyddsförordningen; General Data Protection Regulation (GDPR). Dataskyddsförordningen ställer högre krav på myndigheter, organisationer och företag, och fokuserar på dina rättigheter. Du har t.ex. rätt att begära information om hur vi behandlar dina personuppgifter och utdrag över vilka uppgifter vi har om dig. 

100Hundkoll följer GDPR.

När och vilka personuppgifter samlar vi in?

Vi samlar in personuppgifter:

– när du börjar prenumerera på våra nyhetsbrev.
– när du anmäler dig till eller deltar i någon av 100Hundkolls aktiviteter.
– när du köper någon av våra varor, t.ex. en Aktiveringslek.

Vem tar del av dina personuppgifter?

Vi kommer inte att lämna vidare dina personuppgifter till andra än företag som jobbar för 100Hundkolls räkning. Det kan t.ex. vara de arrangerande klubbarna, Studiefrämjandet, vår bank eller de som hjälper oss med våra IT-system.

Lagring och radering

När du lämnar dina personuppgifter till oss godkänner du att vi lagrar dem. Om du vill att vi raderar dina personuppgifter är det bara att kontakta oss så tar vi bort dem.

Datainspektionen

Om du inte är nöjd med hur vi tar hand om dina personuppgifter kontaktar du Datainspektionen. På deras webbplats http://www.datainspektionen.se kan du läsa mer.

Om du undrar över något

Undrar du över hur vi hanterar dina personuppgifter får du gärna höra av dig. Du kan skicka e-post till info@100hundkoll.se eller ringa på 070-755 44 44.