“MIN HUND & ANDRAS JYCKAR”

100Hundkoll har genom avtal med flera av Stockholms Stadsdelsförvaltningar fått möjligheten att hålla kurs inom konceptet “Min hund och andras jyckar” i bl a Vitabergsparken, Tantolunden, Långholmen Tessinparken, Vanadisparken,  Kungsholmen, Hässelby & Vällingby, Bromma, Ryttarstadion, Hjorthagen mfl platser.
Kursen är ingen renodlad ”Vardagslydnadskurs” utan en kurs där vi vid två tillfällen, á 2 timmar, går igenom och övar på olika händelser som kan uppstå i vardagen. Efter kursen ska deltagarna ha med sig, förutom gemenskap, samförstånd och respekt för varandra som hundägare, verktyg som underlättar vid olika typer av möten i olika situationer – Allt från att gå fint i koppel till möten med andra hundar, personer med udda utseende eller beteende, skateboardåkare  mm. Vad vi tränar anpassas till vad gruppen önskar.
Kostnaden för dessa kurser är enbart en administrativ avgift på 100:- per person då syftet är att så många hundägare som möjligt i vår stadsdel ska ha möjlighet att ta del av dessa kurser, oavsett om man brukar gå på kurser eller aldrig har varit på någon kurs med sin hund.
Många hundtränare brukar säga “En lydig hund är en lycklig hund” och det är vi de första att hålla med om till väldigt stor del. Men det allra viktigaste, för oss, är inte en hund som lyder minsta kommando, utan att matte/husse och hunden har en bra relation och ett bra samarbete – då kommer oftast vardagslydnaden automatiskt.
Och inte minst att vi som hundägare har förståelse för varandras hundar och våra medmänniskor i olika situationer.

Se nedan för planerade kursdatum Observera att du inte behöver vara medlem i någon klubb eller ha några förkunskaper i allmänlydnad eller liknande för att få delta i dessa kurser.

VÄLKOMMEN!

NÄSTA KURSTILLFÄLLE:     Sätts upp på förfrågan av Stadsdelsförvaltningen 

ANTAL DELTAGARE:   C:a 10 deltagare /kurs

PRIS:  100:- /person Kursavgift 0:-  för två tillfällen Administrativ avgift:  100:- /person

ANMÄLAN: www.100hundkoll.se/kursanmalan